De Eurovisie Quiz komt eraan!!

De Eurovisie Quiz komt eraan!!

-Introductie-

Heyy Hoi Allemaal, Ik ben het.... Die ene gast van het eventteam!! Aangezien ik het weer eens tijd vond voor een origineel spel, Heb ik een fantastisch leuk concept bedacht. Het is een mega leuke Eurovisie quiz over eigenlijk alles van het Eurovisie Songfestival. o.a. De selectieshows, maar ook alle inzendingen, Landen, en de vele opvallende dingen van afgelopen jaren. Maar jullie strijden in deze quiz niet voor niks. Want ik mag de winnaar(es) bekronen met de UNIEKE Pro-Eurovisie quiz badge! En daarbovenop nog een leuk prijsje!! Dat klinkt als muziek in de oren!


-Waar & wanneer?!- Eens in de zoveel tijd organiseren wij deze quiz, en elke editie zijn er dus nieuwe vragen. (Zodat iedereen weer evenveel kans heeft). We spelen deze quiz elke editie in een mooie podium zaal/hal kamer. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om mee te kunnen doen zonder dat de kamer ineens vol zit. Elke editie kan vallen op een andere datum en locatie. Maar elke keer voordat er een nieuwe editie aangekondigd wordt, zal er een artikel online komen met de informatie van de datum en locatie van de komende editie.

 

-Badge info- Deze badge kun je alleen winnen tijdens deze quiz. Elke editie heb jij dus kans om deze badge te bemachtigen. En buiten deze quiz om kun je deze badge dus niet krijgen. Deze badge wordt dus ook niet verkocht in de catalogus of bij overige staffs in het hotel.

-Volgende editie- Nodige info voor de komende editie: Datum: 4 Maart 2023. 19u45 Locatie: Pro Dome We zien je graag verschijnen bij de komende editie van deze geweldige quiz!!

 
-Slotje- Voor vragen/opmerkingen over de komende editie, kun je altijd terecht bij Sem. Hopelijk zien we je bij de komende editie van De Eurovisie Quiz!!
Sem
 
 
 

 

 

Toevoegen

Andere reacties

Hieronder ziet u alle opmerkingen die op dit artikel zijn geschreven

Sem

Kheb al heel veel zin in de 1e editie!!

3 weken geleden